Slow Cabins in Weekend Knack

Slow Cabins in Weekend Knack
augustus 25, 2017 Nicolas
Nood aan een digitale detox of een weekend onthaasten, samen met je gezin, en liefst in een mooie hut in het groen? Hou dan de Belgische website Slow Cabins in de gaten. vanaf eind deze zomer kun je daar een gezellige houten hut boeken die op een unieke en onontdekte plek in België wordt neergezet. De mobiele cabines, voor vier tot zes personen, zijn compact, stijlvol en ecologisch ingericht. Ze hebben een badkamer, keukentje en woonkamer, maar vooral: ze zijn volledig omgeven door de natuur. Het project zit momenteel in een laceringsfase, wat betekent dat je voor een aantal locaties nu al een hut kunt boeken, voor lanceringsprijzen. tegen augustus-september moet het volledige aanbod online staan. De Slow Cabins zullen eerst op verschillende locaties in België opduiken, en trekken daarna ook naar Nederland, Duitsland en een aantal mediterraanse landen in Europa.

https://weekend.knack.be/lifestyle/reizen/