BOEK JE CABIN

Slow Cabins Affiliate Programma

Promoot Slow Cabins en ontvang een commissie per conversie!

Samen staan we sterker! Hou je van ons concept en wil je bijdragen aan de duurzame ontwikkeling van Slow Cabins in Europa? Sluit je dan aan bij onze affiliate community. Samen kunnen we duurzaam reizen, een groenere wereld en de magie en gezelligheid van off-grid cabins in verborgen natuur nog meer op de kaart zetten. En dat terwijl je er zélf iets aan verdient.

Waarom inschrijven voor het Slow Cabins Affiliate Programma?

  1. Duurzame luxe: Slow Cabins biedt een unieke ervaring met off-grid cabins verscholen in de natuur. In onze houten cabins van 30m2 kunnen gasten vertragen, zich laten inspireren en ontsnappen aan de hectiek van alledag. Door Slow Cabins te promoten, ondersteun je duurzame luxe en milieuvriendelijk reizen.
  2. Royale commissies: Als Slow Cabins affiliate kun je een aantrekkelijke commissie verdienen voor elke boeking die via jouw verwijzing wordt gemaakt. We waarderen de bijdrage van onze affiliates en willen je daar verdiend voor belonen. Commissies starten aan 4,2% en kunnen oplopen tot 5,6% vanaf vijf conversies per maand.
  3. Hoge conversieratio’s: Slow Cabins is een populaire bestemming voor natuurliefhebbers die willen ontsnappen aan de hectische wereld. Dankzij onze minimalistische maar gezellige cabins en betoverende landschappen zijn onze conversieratio’s hoog, wat zorgt voor een mooi verdien-potentieel voor onze affiliates.
  4. Marketingondersteuning: We bieden onze affiliates een scala aan marketingmaterialen, waaronder banners, afbeeldingen en promotieteksten, om je te helpen Slow Cabins effectief te promoten. Je hebt toegang tot een speciaal affiliate portaal waar je je prestaties kunt volgen, toegang hebt tot bronnen en je marketinginspanningen kunt optimaliseren.

Hoe werkt het Slow Cabins Affiliate Programma?

  1. Aanmelden: Het aanmelden voor ons affiliate programma is snel en eenvoudig. Registreer bij het affiliate netwerk TradeTracker via https://affiliate.tradetracker.com/signup/step1?loc=nl_BE.
  2. Goedkeuring en selectie: Zodra je aanvraag is goedgekeurd, ontvang je een unieke affiliate ID en toegang tot het affiliate portaal van TradeTracker. Zoek naar Slow Cabins in het aanbod naar adverteerders en dien een verzoek tot samenwerking in. Slow Cabins kijkt na of er een match is en keurt je aanvraag goed.
  3. Promoot Slow Cabins: Begin na goedkeuring met het promoten van Slow Cabins op je website, blog, socialemediakanalen of andere online platforms. Gebruik het verstrekte promotiemateriaal om jouw publiek via woord en beeld te inspireren.
  4. Verdien Commissies: Telkens wanneer iemand een verblijf bij Slow Cabins boekt via jouw verwijzing, verdien je een commissie op de boeking. Er is geen limiet aan hoeveel je kunt verdienen.
  5. Monitor en Optimaliseer: Monitor je prestaties via ons affiliate portaal, waar je clicks, boekingen en inkomsten kunt volgen. Gebruik deze gegevens om je marketingstrategieën te optimaliseren en je verdien-potentieel te maximaliseren.

Contacteer Slow Cabins

Slow Cabins offices:
Ringlaan 17/A,
2960 Brecht
België


Phone:
+32 3 302 42 30

Email:
marketing@slowcabins.com