nlen

Time For Family

Minimum 2 nachten

Reserveer jouw slow cabin

Vertraag

Rust en eenvoud in ongerepte natuur

Ervaar

Zelfvoorzienende eco designs

Ontdek

Geheime slow destinations

Geniet van verbondenheid, rust en elkaar

Een zelfvoorzienende, minimalistisch cabin op een geheime locatie in de natuur. Genoeg ruimte voor kinderen om buiten ongestoord te ravotten en na het avondeten nog even gezellig aan het kampvuur te genieten. Heerlijk om samen te herbronnen en de banden met het gezin nauwer aan te halen!

Everything you need and more for a good stay
cooking at the cabin
Reserveer jouw slow cabin

Wat onze gasten zeggen over Time For Family

testimonial 01
testimonial 02
testimonial 03
Review van: Beppo, Marc & Karlijn

Wij hebben erg genoten van ons verblijf in deze stille eco cabin. Wat een rustige omgeving! Het was heerlijk om te zien hoe ons zoontje zich ongestoord in de wei kon uitleven. Pas om 21 uur zijn we met z’n allen gaan slapen, lekker knus in het grote bed. Wij gaan al dromend van deze cabin weer naar huis en komen zeker nog eens terug!

Review van: George, Philip & Helen

Samen met vader en zus twee nachten geslapen in deze supermooi ingerichte Slow Cabin. Daar waar ik typisch bij het aanbreken van de dag sta te popelen om de omgeving te verkennen, bleef ik hier tegen alle verwachtingen in lekker lang samen met hen ‘hangen’. Wat hebben we samen genoten van de fijne sfeer, de heerlijke haard en het weergaloze uitzicht!

Review van: Joris&Karlijn, Lander, Leon, Emma

Heel fijne dagen gehad in deze mooi ingerichte cabin! Mooie omgeving met een hoop leuke speurtochten voor de kinderen. We zijn ons nu ook allemaal weer iets bewuster van ons stroom- en waterverbruik (zeker wij meisjes…). Heel leuk en gezellig om te zien hoe papa de boys leerde om de vuurtjes aan te steken!

next ›

Reserveer jouw slow cabin