Veiligheidsmaatregelen tijdens Covid-19

De gezondheid van onze Slow Cabins® gasten en medewerkers heeft de hoogste prioriteit. We doen er alles aan om onze cabins niet alleen proper maar ook veilig te maken zodat een zorgeloos verblijf mogelijk is. Onze cabins zijn ook van nature ‘social distance proof’ : ze staan alleen en afgezonderd in ongerepte natuur.

Bijkomende COVID-19 maatregelen:

  • De richtlijnen van de Nationale Veiligheidsraad worden voortdurend aangepast aan de laatste ontwikkelingen. Waar nodig zetten we aanbevelingen meteen om in concrete acties binnen het Slow Cabins® team.
  • Als het verblijf niet kan doorgaan wegens wettelijk opgelegde maatregelen (lees: verbod op niet-essentiële verplaatsingen of verplichte sluiting van logies), zetten we het verblijf om in een voucher die onze gasten kunnen gebruiken om een verblijf vast te leggen op een latere datum. Zo blijven onze gasten ons ook ondersteunen tijdens deze onzekere tijden voor de toeristische sector.
  • Onze reinigingsprocedures zijn aangescherpt en voorzien nu ook bijkomende verluchting-, ontsmetting- en poetsmomenten. Het check-in uur werd daardoor met 1 uur verlaat naar 4 PM.
  • Ons annuleringsbeleid is tijdelijk versoepeld zodat gasten die zich bij de huidige situatie ongemakkelijk voelen, tot 14 dagen voor vertrek kosteloos hun verblijf met een vouchercode kunnen omboeken naar een later moment.

Slow Cabins® staan synoniem voor rust, onthaasten en er zorgeloos een weekend op uit trekken in de natuur. Reserveer de Cabin van jouw keuze hier

Heb je nog vragen? Aarzel niet om met ons contact op te nemen via info@slowcabins.com.