Drone


Ontsnap aan de stadsdrukte en vertraag in volle privacy in rust en stilte op geheime locaties dichtbij huis.

ONTDEK ONZE CABINS

NATUUR

Natuur als bron van energie en inspiratie. Dat zie je, ruik je, hoor je en proef je. Laad jezelf op en verbind met elkaar en de omgeving. Beleef de essentie van het leven.

GEHEIM

Laat los en vertrouw onze keuze. Wij selecteren enkel bijzondere onontdekte locaties weg van de massa. Volledige privacy in een alleenstaande cabin.

ZELFVOORZIENEND

Tijd voor een nieuwe off the grid revolutie. We gaan voor een minimale impact op het milieu en kiezen bewust voor circulaire designs en schone autonome technologieën.

SLOW

Onthaast en maak tijd voor elkaar. Vind diepgang en schoonheid in de directe omgeving op < 2 uur afstand van grootsteden. Weg van afleiding en digitale prikkels.

TIME FOR TWO

1-2 personen

ONTDEK & BOEK

TIME FOR FAMILY

3-4 personen

ONTDEK & BOEK

Reviews

 • "Een hele eer om als eerste in dit gastenboek te schrijven. Wat. Een. Topplek! Weg van de drukte en massa's tijd voor wandelingen, frisse lucht en gezellig lezen bij regenweer. Ik had me geen beter verrassings-, verjaardagsweekend kunnen inbeelden. We gaan deze parel aanraden aan al onze vrienden! Merci!
  Xander D.Januari 2019
 • Slow Cabins is expanding its off-the-grid concept across Europe and looking for (franchising) partners. People are renting mystery cabins in the woods!
  ForbesApril 2018
 • "Fantastisch concept, tot in de puntjes uitgewerkt. We raden dit aan al onze familie en vrienden aan! Rustige locatie met prachtige wandelingen in de natuur als absolute must. We hebben genoten met een wijntje en een boek aan het vuur. Iets wat we nu ook thuis opnieuw wat meer zullen doen. Wij komen met veel plezier terug!"
  Pieter A.Mei 2019
 • "Er zijn geen woorden voor om te omschrijven hoe goed we het hadden. De inrichting van de slow cabin creëerde gezelligheid. Het sprokkelen van hout samenhorigheid. Alle technische spulletjes zoals de gsm of de televisie werden uitgeschakeld en dit bracht rust in het gezin. Het verre zicht gaf ons de vrijheid die we nodig hadden en de natuur gaf ons inspiratie voor onze dromen. Wat heeft een mens nog meer nodig? Een prachtig concept!"
  Tessa I.November 2018

Stay Connected