SAFETY MEASURES DURING COVID-19

De gezondheid van onze gasten en medewerkers heeft bij Slow Cabins de hoogste prioriteit. We doen er in deze tijd alles aan om onze cabins niet alleen proper maar ook veilig te maken zodat een zorgeloos verblijf mogelijk is.

Bijkomende COVID-19 maatregelen:

  • De richtlijnen van de Nationale Veiligheidsraad worden voortdurend aangepast aan de laatste ontwikkelingen. Waar nodig zetten we aanbevelingen meteen om in concrete acties binnen het Slow Cabins team.
  • Onze reinigingsprocedures zijn aangescherpt en voorzien nu ook bijkomende verluchting-, ontsmetting- en poetsmomenten om jullie verblijf zo aangenaam en veilig mogelijk te maken.
  • Ons annuleringsbeleid is tijdelijk versoepeld zodat gasten die zich bij de huidige situatie ongemakkelijk voelen, tot 30 dagen voor vertrek kosteloos hun verblijf met een vouchercode kunnen omboeken naar een later moment.

Slow Cabins staan synoniem voor rust. Het is de is plek om het snelle chaotische leven even helemaal achter je te laten. Zeker in deze uitdagende tijd, is het fijn om weer op te kunnen laden. En alle maatregelen dan? Geen zorgen! Onze cabins zijn van nature ‘social distance proof’, ze staan namelijk midden in de ongerepte natuur.

Heb je nog vragen? Aarzel niet om met ons contact op te nemen via info@slowcabins.com.