Gasten Reviews

 • mei142019

   

  “Fantastisch concept, tot in de puntjes uitgewerkt. We raden dit aan onze familie en vrienden aan! Rustige locatie met prachtige wandeling in de natuur als absolute must. We hebben genoten met een wijntje en een boek aan het vuur. Iets wat we nu ook thuis opnieuw wat meer zullen doen. Wij komen met veel plezier terug!”

  – Pieter A. / Mei 2019

  Lees meer
 • jan102019

   

  “Een hele eer om als eerste in dit gastenboek te schrijven. Wat. Een. Topplek! Weg van de drukte en massa’s tijd voor wandelingen, frisse lucht en gezellig lezen bij regenweer. Ik had me geen beter verrassings-, verjaardagsweekend kunnen inbeelden. We gaan deze parel aanraden aan al onze vrienden! Merci!”

  – Xander D. / Januari 2019

  Lees meer
 • nov122018

   

  “Er zijn geen woorden voor om te omschrijven hoe goed we het hadden. De inrichting van de Slow Cabin creëerde gezelligheid. Het sprokkelen van hout samenhorigheid. Alle technische spulletjes zoals de gsm of de televisie werden uitgeschakeld en dit bracht eindelijk rust in het gezin. Het verre zicht gaf ons de vrijheid die we nodig hadden en de natuur gaf ons inspiratie voor onze dromen. Wat heeft een mens nog meer nodig? Een prachtig concept. Ook jullie zachte sensibilisering over het bewuster omgaan met energie en water heeft onze ogen doen opengaan. Veel succes!”

  – Tessa I. / November 2018

  Lees meer