Het onvergetelijke geschenk van vrije tijd in de natuur

december 9, 2020

, ,

Het vakantieseizoen komt snel dichterbij. Bezorgt de zoektocht naar het perfecte geschenk jou ook zo’n stress? Laat deze bizarre feestdagen de uitgelezen kans zijn om attent te geven en bewust te leven.

Net als onze cabins die werden uitgerust met het strikt noodzakelijke dingen en gestript werden van alle het nutteloze, geloven wij in de waarde van de essentie. Er is geen beter moment om terug naar die essentie te gaan dan de feestdagen. Waarom zou je weer geld uitgeven aan meer spullen, als het ultieme geschenk bestaat uit waardevolle momenten die je samen deelt?

Vertrouw op ons, met een unieke Slow Cabins-ervaring midden in de natuur kan alleen maar winnen bij je partner, familie of vrienden en hier zijn vijf redenen waarom:

1. Het brengt meer en blijvend geluk

Wanneer we ervoor kiezen ervaringen te schenken ipv spullen, blijft de vreugde langer hangen en op zoveel meer manieren. De opening van het geschenk, de anticipatie van een naderende reis, de onverwachte momenten onderweg, … Herinneringen die je voor altijd bijblijven zijn duurzamer dan eender welk geschenk. Ze breken niet en raken niet verouderd en worden na verloop van tijd alleen maar waardevoller.

2. De verbinding heropzoeken

Even offline gaan en de verbinding verbreken is de sleutel om opnieuw verbinding te vinden met zij die er het meeste toe doen. We durven ons in het doordeweekse leven al eens verliezen in werk, vergaderingen, hectische rompslomp en andere afleiding en zetten ‘kwalitijd’ met onze dierbaren te snel op de tweede plaats. In de ongerepte natuur is het enige wat overblijft, je geliefde(n) en het ritme van de natuur.

3. Het nodigt uit om volledig op te laden

Velen van ons staan ​​zichzelf niet toe om volledig op te laden. Een belangrijke reden hiervoor is de idee dat vrije tijd lui en onproductief is. Toch is niets minder waar. Geef je geest en lichaam de kans om te rusten, en in mum van tijd word je overrompeld door nieuwe energie, frisse ideeën, maar ook perspectief. Een van de grootste voordelen van het geschenk van van vrije tijd, is om je dierbaren het perfecte excuus te geven om te vertragen en even écht op te laden.

4. De natuur is een geschenk op zich

De natuur is het tegengif voor de hedendaagse hectische en stressvolle wereld. Er gaat niets boven midden in een bos zijn of een reetje in het wild te zien, zeker nadat je de heel der dagen en nachten aan je scherm was geplakt. Frisse lucht, open groene ruimte en het geluid van water hebben keer op keer bewezen dat ze ons opbeuren en onze geest kalmeren. Het is een geschenk op zich om tijd in de natuur door te kunnen brengen. Wat is er mooier dan een paar dagen midden in de natuur samen ver weg van alles te zijn, vlakbij huis?

5. Het is een geschenk waar je zelf ook van kan genieten

Een extra bonus van je geliefde(n) te verassen met een Slow Cabins-ervaring is dat het ook een cadeau voor jezelf is. Het is een goed moment om op te laden, balans te vinden en te genieten van de kleine dingen. Je kan nooit de beste versie van jezelf zijn als je nooit tijd voor jezelf durft nemen. Uit een leeg glas kan je namelijk niet drinken.

Wilt je jouw dierbaren verwennen met het zinvolle geschenk van rust, samenzijn en quality time in de natuur? Kies uit een van onze Slow Cabins-voucheropties. Ze zijn een jaar geldig en bieden haar ontvangers voldoende flexibiliteit om de data te kiezen die het beste bij hen passen om van hun vakantie in de natuur te genieten.

Voor elke aankoop van een bon vanaf € 185, – gaat € 10, – naar het behoud en de ontwikkeling van Vlaamse stiltegebieden in samenwerking met onze partner Waerbeke.

Tags : , ,
Read more journals

SHARE THIS ARTICLE

If you enjoyed reading this story, why not share it?