BOEK JE CABIN

Volgens een recent onderzoek waren stadsbewoners nog nooit zo gefascineerd door natuur. Ze vinden het ontzettend belangrijk om er voor te zorgen, maar kunnen het steeds moeilijker beleven. Ze hebben nood aan meer groen in hun leven, zowel binnen als buiten de steden.

En terecht. Er is steeds meer en sterker bewijs dat de natuur ons niet alleen gelukkig maakt, maar ook wonderen doet voor de mentale en fysieke gezondheid. Een opmerkelijke daling van het stressniveau, een verlaging van bloeddruk en minder angstgevoelens zijn maar enkele van haar vele voordelen.

Slow Cabins® kiest daarom resoluut voor unieke locaties vlak bij de stad met een ultiem natuurgevoel en een panoramisch uitzicht. Onze autonome eco-design cabins staan afgezonderd in verborgen, niet-kwetsbare natuur op een steenworp van diverse Fiets- en/of wandelroutes.

Een kortverblijf in een Slow Cabin biedt je naast een volledig natuurgevoel ook een uniek perspectief op energie en waterverbruik. Een batterij op zonne-energie kan maar zoveel energie opslaan, beperkt door de uren zonlicht en de batterijcapaciteit net zoals het waterreservoir dat beperkt is door haar omvang en gevallen liters regenwater.

Je leert first hand wat de impact is van een lange warme douche op je reserves en wordt je heel bewust van je keuzes. Een bewustzijn dat gasten ook meenemen naar huis wanneer ze daar onder de douche staan.

Slow Cabins® is net zoals de rest van de wereld afhankelijk van de natuur. Vanuit de visie om het anders en beter te doen re-investeert Slow Cabins® daarom actief in de heropbouw en het behoud van lokale natuur. Zo wordt er voor elke geplaatste boeking een boom geplant en wordt er jaarlijks in een lokaal natuurbehoudsproject geïnvesteerd via het Impact Fund.

Op die manier zorgen Slow Cabins® en haar gasten samen voor een netto groene meerwaarde waarbij meer gasten ook zorgen voor meer natuur in plaats van andersom.

Hi,

Het spijt ons jullie te melden dat we tot nader order geen boekingen meer in Vlaanderen aanvaarden.

Dank voor jullie begrip.

Dit zal sluiten in 20 seconden