BOEK JE CABIN

Schoonheid, eenvoud, natuur, rust en privacy zijn de hoekstenen van de off-grid Slow Cabins®-ervaring. Dankzij het circulair en uniek panoramisch eco-design van de cabins kunnen koppels, families of ondernemers helemaal opgaan in verbinding met de groene omgeving én elkaar.

Slow Cabins® kiest met haar circulaire, off-grid, ecodesign cabins zeer bewust voor een minimale ecologische impact. Dit zowel qua product als designproces. Dit start al bij de ontwerpfase door de juiste materialen en technieken te kiezen en de afvalstromen te minimaliseren. Om dit te kunnen realiseren werken we samen met lokale ondernemers en ambachtslieden die onze passie voor hoogwaardige producten en onze liefde voor de natuur delen.

Enkele van onze groene oplossingen voor een minimale ecologische impact zijn:

  • 100% duurzaam hout
  • Lokale productie
  • Circulaire douche
  • Autonome batterijopslag
  • Zonnepanelen
  • Droogtoilet
  • Opgevangen en gezuiverd regenwater
  • Schroeffunderingen

Onze cabins zijn volledig off-grid, zonder aansluiting op het elektriciteits- of waternet waarbij we ook Wifi en andere stoorzenders achterwege laten. Kortom, leven op het ritme van de natuur, in functie van haar elementen.

Niet antitechnologie maar pro digitaal minimalisme. Het gebruiken van innovatieve groene technologie als bondgenoot om het anders te doen in plaats van de stress van het altijd online en bereikbaar zijn.

Voor een optimaal welzijnsgevoel trekt Slow Cabins® volop de kaart van emotioneel minimalisme, zoals we dat kennen uit Scandinavië en Japan. Warme, rustgevende materialen, grote panoramische ramen en een beperkt aantal objecten in de cabin. Zo vinden stadsmensen in de prikkelarme natuurhuisjes mentale rust en warmte aan de hoogefficiënte en gezellige houtkachel.

Slow Cabins® kiest bewust voor andere, betere en duurzamere materialen om de negatieve gevolgen op mens, milieu en omgeving te minimaliseren.

Hi,

Het spijt ons jullie te melden dat we tot nader order geen boekingen meer in Vlaanderen aanvaarden. Achter de schermen zoeken we momenteel naar oplossingen om de toekomst van het Slow Cabins ® concept in Vlaanderen te garanderen.

Van zodra meer duidelijkheid zullen we hierover via de website communiceren.

Dank voor jullie begrip.

Dit zal sluiten in 20 seconden