BOEK JE CABIN

Slow Travel is een andere manier van reizen, die draait rond vertragen en spontaan ontdekken. Jezelf helemaal onderdompelen in één bestemming dichter bij huis in plaats van een checklist aan highlights ver van huis te doorlopen. Je kiest bewust voor andere, kwalitatieve belevingen en minder voor kwantitatieve consumptie.

Dat is de essentie van ‘Slow Travel’. Een culturele shift die draait rond vertragen en de stress van de rush elimineren. Een beweging die het traditionele toeristische aanbod overstijgt en je uitnodigt om verbinding op te zoeken met elkaar, de natuurlijke omgeving en de lokale cultuur. Slow travel nodigt je uit om tot rust te komen door jezelf open te stellen voor een nieuwe kijk via unieke ervaringen waarin het najagen van toeristische attracties plaats maakt voor authenticiteit, stilte en natuurlijke schoonheid.

‘Slow Travel’ is gebaseerd op het idee dat alle voordelen die je ervaart tijdens het reizen ook een positieve impact kunnen hebben op de lokale bevolking en haar omgeving. Zo plaatst Slow Cabins® haar cabins niet alleen in diverse authentieke, onontdekte natuurparels op maximum twee uur rijden van de belangrijkste grootsteden in de Benelux. Ze integreert ook zoveel mogelijk lokale partners in haar concept en re-investeert haar opbrengsten actief in lokale natuur(her)opbouwprojecten.

Kortom, Slow Cabins® bouwt mee aan florerende Slow Destinations. Een plek waar gasten kunnen onthaasten en verborgen, onontdekte natuur kunnen beleven met aandacht voor haar inwoners én de plek zelf.

Hi,

Het spijt ons jullie te melden dat we tot nader order geen boekingen meer in Vlaanderen aanvaarden.

Dank voor jullie begrip.

Dit zal sluiten in 20 seconden