Slow Cabins stelt voor

Slow Working

Zonder afleiding werken vanop een inspirerende plek in de natuur.

Zet een stap achteruit en laat je dagelijkse werkroutine los in een off-grid cabin. Slow Working tilt je focus, inzichten en ideeën naar een nieuw niveau.

SOMS MOET JE STILSTAAN OM VOORUIT TE GERAKEN

Wie aan ‘slow working’ doet, geeft bewust aandacht aan kwaliteit, ruimer denken en doelgerichtheid in plaats van snelheid en efficiëntie.

Je neemt de tijd om te reflecteren en doordacht aan een opdracht te beginnen zonder ze snel-snel van de to-do-lijst te willen afvinken.

Het klinkt tegenstrijdig, maar dankzij ‘slow working’ verbetert je efficiëntie en productiviteit. Pauzes zijn broodnodig, ‘less is more’ en een natuurlijke omgeving ligt aan de basis van creatief denken en werken.

Je staat weer zelf aan het roer van je werk, zonder dat de taken met jou gaan lopen.

VERANDEREN VAN OMGEVING DOET WONDEREN VOOR HET BREIN

Wat je mag verwachten

🧍 Een cabin geschikt voor één of twee personen

🛏️ Queen size bed, werktafel, keuken, badkamer, vuurschaal

☕  Lokale drankjes, snacks en optioneel ontbijt

🍃  Panoramische ramen voor eindeloze inspiratie

🗓️  Boekbaar op weekdagen tussen maandag en vrijdag

💻  Wifi optioneel

Pricing

Slow Working formules

Dagverblijf

240,-

Plan jouw 9-to-5 werkdag, meetings of brainstormsessie in een cabin naar keuze.

9:00u check-in

17:00u check-out

één nacht

300,-

Eindig en begin je dag in stilte en verwondering. De inspiratie volgt vanzelf.

16:00u check-in

17:00u check-out

Twee nachten

350,-

Dompel je volledig onder in een natuurrijke omgeving en ontdek de magie van 'slow working'.

16:00u check-in

11:00u check-out

Alle prijzen zijn exclusief BTW

Onze Slow Working locaties

Meer info

Over Slow Working

Waarom kies ik voor Slow Cabins®?

Slow Cabins wil een positieve impact creëren op mens en natuur. Dat doen we door het organiseren van unieke natuurbelevingen, off-grid sensibilisering en actieve natuuropbouw in Europa.

Slow Cabins zijn ecologische cabins die volledig zelfvoorzienend zijn op vlak van water en elektriciteit. Ze staan op magische locaties middenin de natuur, waar vertragen, focus en creativiteit centraal staat.

De cabins staan verspreid over meerdere regio’s in Vlaanderen en Ierland op een rijafstand van minder dan twee uur vanaf de grote steden. Veertien dagen voor je verblijf sturen we je een brochure met de exacte locatie van je cabin.

Waar staan de Slow Cabins?

Onze Slow Cabins staan verspreid over meerdere regio’s in Vlaanderen en Ierland. Ze bevinden zich op max. twee uur rijden van grootsteden, dus er is altijd wel eentje te vinden in de buurt.

Op dit moment zijn we in Vlaanderen actief in de volgende regio’s:

* Haspengouw
* Vlaamse Ardennen
* Pajottenland
* Antwerpen – Noorderkempen

Wanneer je bij ons boekt ontvang je alle informatie hoe je tot bij jou Slow Cabin geraakt.

HOEVEEL KOST EEN SLOW WORKING-FORMULE?

Je kan kiezen tussen vier formules:

* dagverblijf (9u tot 17u): 240,-
* één overnachting (inchecken om 16u; uitchecken om 17u): 300,-
* twee overnachtingen (inchecken om 16u; uitchecken om 11u): 350,-
* tailor-made (kies zelf hoeveel dagen je geïnspireerd wilt worden): prijs o.t.k.

Er komt heel wat bij kijken om een Slow Working-ervaring in het midden van de natuur mogelijk te maken. Ons professioneel cleaning team staat elke dag voor je klaar om in weer en wind de meest afgelegen cabins voor te bereiden op een inspirerend verblijf.

Slow Cabins zijn volledig zelfvoorzienend. Dat wil zeggen dat je warm water, stroom en verwarming 100% van de natuur komt. De tien hoogtechnologische zonnepanelen wekken energie op die wordt opgeslagen in de nieuwste thuisbatterijen. Zo heb je bij normaal verbruik voldoende elektriciteit tijdens je verblijf.

Bovendien beschikt elke cabin over een watertank waar 1.500 liter regenwater in opgevangen kan worden. Dat water wordt vervolgens door drie filters gereinigd, zodat je veilig kunt douchen en koken. Daarna zorgt een natuurlijk helofytenbed ervoor dat het afvalwater proper en veilig weer de grond in kan. Zo blijft de impact op de nabijgelegen natuur minimaal.

We voorzien verder alles wat je nodig hebt en niets wat je niet nodig hebt. Zo geniet je zorgeloos van een inspirerende werkplek dichtbij jezelf en de natuur.

Kan ik iemand meenemen?

Slow Cabins zijn ontworpen als inspirerende plek voor één of twee personen, uitgerust met één queen size bed (160×200). Je kan dus voor zowel een dagverblijf als een meerdaags verblijf perfect alleen komen. Maar ook als je liever met twee brainstormt of een een-op-een sessie met iemand organiseert, is een cabin de ideale locatie.

Wil je meerdere dagen verblijven met een business partner, dan hebben we locaties met meerdere cabins die niet zo ver van elkaar staan. Contacteer ons en we vinden een oplossing.

Wanneer en hoe lang kan ik verblijven in een Slow Cabin?

Alle weekdagen! Je kan jouw Slow Working-pakket boeken van maandag tot vrijdag. Afhankelijk van de gekozen formule verschillen de in- en uitchecktijden. 

Indien de beschikbaarheid het toelaat, is het mogelijk om van bovenstaand schema af te wijken, en bijvoorbeeld ook een weekend bij te boeken. Neem gerust contact op met ons en we bekijken wat we kunnen doen.

Neem ik zelf eten mee?

In de brochure, die je veertien dagen voor aankomst ontvangt, vind je een lijst van lokale en duurzame partners waar je terecht kunt om te winkelen, maaltijden aan te kopen of op restaurant te gaan.

Op sommige locaties is het mogelijk om een ontbijt voor je verblijf te boeken dat tot aan de cabin geleverd wordt.

Wegens de logistieke complexiteit van Slow Cabins is het vandaag nog niet mogelijk om warme maaltijden bij te boeken. In de cabin liggen alle basisingrediënten en kookgerei om een lekkere maaltijd klaar te kunnen maken. Er is buiten ook een houtbarbecue voorzien.

Volledig aan jou de keuze dus om zelf eten mee te brengen, ter plaatse in de lokale winkeltjes iets te kopen of in de buurt op restaurant te gaan.

Is er WiFi aanwezig?

We opteren voor een WiFi-loos verblijf, omdat creatief en ruimer denken zelden gepaard gaat met elektronische hulpmiddelen. Uiteraard begrijpen we de diverse noden van onze gasten en bieden we WiFi aan in enkele cabins voor zij die willen. Laat bij het boeken dus gerust weten wat je verkiest.

Ik ben zelfstandige. Kan ik mijn verblijf inbrengen?

Uiteraard! Jouw Slow Cabins verblijf staat in teken van professionele doeleinden en is daarom 100% aftrekbaar. De factuur ontvang je enkele dagen na je verblijf via e-mail.

Ik wil meerdere keren per jaar verblijven. Kan dat?

Dat willen wij ook! Het is een no-brainer om te investeren in meerdere verblijven per jaar als onderdeel van gezonde werkgewoonten. We bieden een jaarlijkse formule aan vanaf drie verblijven. Neem gerust contact op met ons en we doen je een voorstel. 

Heb je nog andere vragen?

Neem contact met op ons via info[at]slowcabins.com en we helpen je verder!

Contacteer ons

Wil je meer weten of een persoonlijk voorstel ontvangen voor jouw workation? Vul het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Slow Working Form NL

Hi,

Het spijt ons jullie te melden dat we tot nader order geen boekingen meer in Vlaanderen aanvaarden.

Dank voor jullie begrip.

Dit zal sluiten in 20 seconden