BOEK JE CABIN

Time For Family

Minimum 2 nachten (vanaf €165 per nacht)

BOEK JE CABIN

Vertraag

Bijzonder overnachten in het groen

Ontdek

Zelfvoorzienende eco cabins

Ervaar

Geheime slow destinations

Genieten van een weekend verbondenheid en rust in het groen

In de verte staat jouw Slow Cabin. Een kindvriendelijke en zelfvoorzienende cabin op een geheime locatie in de natuur. Genoeg ruimte voor kinderen klein en groot om buiten heel de dag te ravotten. En ’s avonds na het eten samen aan het kampvuur te genieten.

Onze Time For Family cabin is ideaal om samen te herbronnen, dit bijzonder huisje in de natuur voor 4 personen werd ontworpen om op te gaan in de verbinding met elkaar en de omgeving. Kom je graag overnachten met hele kleine kinderen of een baby’tje? Geen probleem, wij zetten het bedje klaar, zo kan ook jouw kleinste de eerste stapjes in het groen zetten.

Everything you need and more for a good stay
cooking at the cabin
BOEK JE CABIN

Wat onze gasten zeggen over Time For Family

testimonial 01
testimonial 02
testimonial 03
Review van: Beppo, Marc & Karlijn

Wij hebben erg genoten van ons verblijf in deze stille eco cabin. Wat een rustige omgeving! Het was heerlijk om te zien hoe ons zoontje zich ongestoord in de wei kon uitleven. Pas om 21 uur zijn we met z’n allen gaan slapen, lekker knus in het grote bed. Wij gaan al dromend van deze cabin weer naar huis en komen zeker nog eens terug!

Review van: George, Philip & Helen

Samen met vader en zus twee nachten geslapen in deze supermooi ingerichte Slow Cabin. Daar waar ik typisch bij het aanbreken van de dag sta te popelen om de omgeving te verkennen, bleef ik hier tegen alle verwachtingen in lekker lang samen met hen ‘hangen’. Wat hebben we samen genoten van de fijne sfeer, de heerlijke haard en het weergaloze uitzicht!

Review van: Joris&Karlijn, Lander, Leon, Emma

Heel fijne dagen gehad in deze mooi ingerichte cabin! Mooie omgeving met een hoop leuke speurtochten voor de kinderen. We zijn ons nu ook allemaal weer iets bewuster van ons stroom- en waterverbruik (zeker wij meisjes…). Heel leuk en gezellig om te zien hoe papa de boys leerde om de vuurtjes aan te steken!

next ›

BOEK JE CABIN

Prijzen en beschikbaarheden voor Time For Family

Geselecteerde check-in:

Geselecteerde check-out:

[string_chosen_admin_search_type]

Number of accommodation:

Volwassenen:

Kinderen:

 

 

Zoeken ...

×
Accommodation 1

Accommodation 2

Accommodation 3

Accommodation 4

Accommodation 5