Schenk een slow beleving

GEEF JE PARTNER, FAMILIE OF VRIENDEN EEN UNIEKE SLOW CABINS ERVARING CADEAU IN EEN ALLEENSTAANDE ZELFVOORZIENENDE STILTEHUT TEMIDDEN VAN ONGEREPTE NATUUR

DEZE CADEAUBON SCHENKT RUST, NATUUR EN SAMENZIJN. ZO GEEF JE AAN IEMAND ONVERGETELIJKE MOMENTEN DOOR. GEEN ONNODIGE SPULLEN. HELP JOUW DIERBAREN TE GENIETEN EN VERTRAGEN OP HET RITME EN DE EENVOUD VAN DE NATUUR. TIME IS PRECIOUS!

Selecteer hieronder de gewenste Slow Cabin formule. De Time for Two cabin is de ideale rustplek voor koppels en alleenstaanden. Families of vrienden tot vijf personen (extra kinderbedje mogelijk) kunnen origineel overnachten in een van onze grotere Time for Family stiltehutten. Na bestelling sturen we jouw gepersonaliseerde cadeaubon digitaal toe.

Time For Two Voucher

 175,00

Create your own voucher

Kies zelf je bedrag

 • "Een hele eer om als eerste in dit gastenboek te schrijven. Wat. Een. Topplek! Weg van de drukte en massa's tijd voor wandelingen, frisse lucht en gezellig lezen bij regenweer. Ik had me geen beter verrassings-, verjaardagsweekend kunnen inbeelden. We gaan deze parel aanraden aan al onze vrienden! Merci!
  Xander D.Januari 2019
 • "Fantastisch concept, tot in de puntjes uitgewerkt. We raden dit aan onze familie en vrienden aan! Rustige locatie met prachtige wandeling in de natuur als absolute must. We hebben genoten met een wijntje en een boek aan het vuur. Iets wat we nu ook thuis opnieuw wat meer zullen doen. Wij komen met veel plezier terug!"
  Pieter A.Mei 2019
 • "Er zijn geen woorden voor om te omschrijven hoe goed we het hadden. De inrichting van de slow cabin creëerde gezelligheid. Het sprokkelen van hout samenhorigheid. Alle technische spulletjes zoals de gsm of de televisie werden uitgeschakeld en dit bracht rust in het gezin. Het verre zicht gaf ons de vrijheid die we nodig hadden en de natuur gaf ons inspiratie voor onze dromen. Wat heeft een mens nog meer nodig? Een prachtig concept!"
  Tessa I.November 2018
 • Slow Cabins is expanding its off-the-grid concept across Europe and looking for (franchising) partners. People are renting mystery cabins in the woods!
  ForbesApril 2018