Winkel

Filters

Showing all 6 results

Departments

Price Filter

6 products

 •  50,00 500,00

  Create your own voucher

  Maak iemand warm om een paar dagen te ontkoppelen van alle drukte. Na betaling sturen we jou per mail de geschenkbon op die je zelf verder kan personaliseren. Gasten kunnen in een Slow Cabin verblijven vanaf 175 EUR per nacht (weektarief). Minimum verblijfsduur 2 nachten. Selecteer het bedrag dat je wil schenken:
   50,00 500,00
   50,00 500,00
 • Gratis

  Time For Family

  Overnachten met het gezin in een smaakvolle zelfvoorzienende cabin in ongerepte natuur? Ja het kan en zelfs vlakbij huis! In onze Time For Family (39 m²) kan een familie van 3-5 personen of 2 koppels heerlijk comfortabel overnachten. De twee slaapplaatsen met grote glaspartijen en ultra zachte eco matrassen en lakens bezorgen oud en jong pure privacy en heerlijke nachtrust. Centraal in de ecodesign cabin bevindt zich een kleine, functionele maar slim uitgeruste keuken met een tweepits gasvuur, een dampkap, een ijskast en spoelbak. Twee houten schuifdeuren scheiden de twee slaapkamers, eetruimte en zitruimte van elkaar. Hierdoor kunnen ouders ’s avonds in alle rust aan de houtkachel van een glas wijn genieten, terwijl de kinderen in de andere ruimte knus onder de dons liggen. Slow cooken kan je vooral ook buiten in de natuur op onze BBQ. Even opwarmen met de familie aan het vuur? Geniet vanuit onze gezellige zitkamer van het samenzijn en staar uren naar het vuur en de natuur. Of steek gewoon dat ouderwetse kampvuur rond onze fire pit nog even aan. Nog nooit was jullie Time For Family zo intens! * Minimum duur: 2 nachten * Locatie: bekendmaking 2 weken voor afreis (meer info op aanvraag) * Prijzen (p/n): week (185 EUR), weekend (245 EUR), vakantie (255 EUR). Prijzen zijn inclusief schoonmaakkosten. * Detox promo (3 nachten): 100 EUR korting (zichtbaar bij checkout) * Midweek promo (4 nachten): 150 EUR korting (zichtbaar bij checkout)
 •  185,00

  Time For Family Voucher

  De gelukkigen genieten van tijd en rust in onze grotere eco cabin (39 m²). Een ideale formule voor families of groepen tot 5 personen. Je schenkt een origineel verblijf op een geheim en bijzonder plekje in de natuur vlakbij hun woonplaats (minder dan 2 uur reisafstand). Na betaling sturen we jou een geschenkbon die je kan personaliseren digitaal op. Variabele tarieven (p/n): week (185 EUR), weekend (245 EUR), vakantie (255 EUR). Minimum verblijfsduur 2 nachten. Selecteer het aantal nachten (weektarief) dat je wil schenken:
   185,00
   185,00
 •  345,00

  Time For Focus

  Meer focus, creativiteit en verbinding. Vergader in een inspirerende en rustgevende ruimte in de natuur of breek het ijs met belangrijke klanten in een prachtige omgeving. Time For Focus is de eerste zelfvoorzienende mobiele vergaderruimte in de natuur op een boogscheut van de drukke stad en jouw werkplek. We zijn gespecialiseerd in bijzondere vergadermomenten alsook het creëren van doorbraken en nieuwe denkpatronen om het anders en beter te doen. Om innovatieve en circulaire denkprocessen in het bedrijfs- en maatschappelijk leven te stimuleren. Durf het gangbare perspectief te veranderen en co creëer met een 'out of the box' sessie in de natuur! Contacteer ons ook voor inspirerende nevenactiviteiten of verrassende teambuildings rond leiderschap, innovatie en circulair denken!
   345,00
   345,00
 • Gratis

  Time For Two

  Onthaast en verbind met elkaar in ongerepte natuur en volle privacy. De Slow Cabin  "Time For Two" is de ideale formule voor koppels. Deze cabin biedt plaats aan 2-3 personen en heeft een oppervlakte van 34m². Ze is volledig zelfvoorzienend met eigen zonnepanelen en batterij opslagsystemen. De binnen- en buitengevel bestaan uit 100% hout met enkel natuurlijke en gezonde materialen. Binnenin is een comfortabele badkamer met douche, wasbak en een ecologisch droogtoilet. In een slim uitgeruste keuken met 2 kookvuren, spoelbak en ijskast bereid je de heerlijkste gerechten. Slow cooken kan je vooral ook buiten op onze BBQ. 'S avonds droom je weg in ultra zachte matrassen uit 100% natuurlijk latex en eco textiel. Geniet van de sterrenhemel en verstil van de natuur door de grote vensterramen. Vanuit de verschillende zithoeken kan je uren blijven staren naar het houtvuur en opwarmen tijdens koude dagen. Heerlijk genieten van jullie Time For Two... *Minimum duur: 2 nachten * Locatie: bekendmaking 2 weken voor afreis (meer info op aanvraag) * Prijzen (p/n): week (175 EUR), weekend (235 EUR), vakantie (245 EUR). Prijzen zijn inclusief schoonmaakkosten. * Detox promo (3 nachten):  100 EUR korting (zichtbaar bij checkout) * Midweek promo (4 nachten): 150 EUR korting (zichtbaar bij checkout)
 •  175,00

  Time For Two Voucher

  De gelukkige ontvanger geniet van tijd en rust in onze kleinste eco cabin (32 m²). Je schenkt een origineel verblijf op een geheim en bijzonder plekje in de natuur vlakbij hun woonplaats (minder dan 2 uur reisafstand). Na betaling sturen we jou een geschenkbon die je kan personaliseren digitaal op. Variabele tarieven (p/n): week (175 EUR), weekend (235 EUR), vakantie (245 EUR). Minimum verblijfsduur 2 nachten. Selecteer het aantal nachten (weektarief) dat je wil schenken:
   175,00
   175,00