nlen

Time For Two

Minimum 2 nachten

Reserveer jouw slow cabin

Vertraag

Rust en eenvoud in ongerepte natuur

Ervaar

Zelfvoorzienende eco designs

Ontdek

Geheime slow destinations

Geniet van stilte, rust en eenvoud

Op een geheime plek, ver genoeg maar toch dichtbij jouw woonplaats, staat deze Slow Cabin op je te wachten. Totaal zelfvoorzienend, minamilistisch ingericht met natuurlijke en warme materialen, met grote glasramen om te kunnen genieten van de opkomende en ondergaande zon in volle glorie. Omgeven door de natuur, met een romantische houtkachel binnenin. Totale privacy door de omringende natuur om heerlijk te herbronnen of je opnieuw helemaal met elkaar verbonden te voelen.

Everything you need and more for a good stay
cooking at the cabin
Reserveer jouw slow cabin

Wat onze gasten zeggen over Time For Two

testimonial 01
testimonial 02
testimonial 03
Review van: Ninette & Kristof

"Wat hebben wij genoten van ons verblijf in de Slow Cabin! Even vertragen en rustig meedeinen op de korte winterse dagen bij de gloed van het kampvuur ..."

Review van: Katrien & Charles

"Echt genoten van de prachtige omgeving en de rust (vooral van staren in het haardvuur - wat een luxe!). Wij zien een tweede ervaring zeker zitten!"

Review van: Jenna & Koen

"Wat een heerlijke ervaring! Een zalig gevoel om even te kunnen ontsnappen een de drukte (onze 2 kindjes hebben we voor de gelegenheid even thuis gelaten ...). We zijn benieuwd naar de Slow Cabins op andere locaties. Deze was alvast een grote aanrader!"

next ›

Reserveer jouw slow cabin