BOEK JE CABIN

Slow Cabins® wil een positieve impact creëren op mens en natuur. Dat doen we via unieke natuurbelevingen, off-grid sensibilisering en actieve natuuropbouw in eigen land. ANDERS, TRAGER EN BETER

ODE AAN DE TIJD

Maak kennis met de ‘Slow Movement’! Een culturele revolutie en een positief antwoord op de mythe dat:

  • Snel altijd goed is
  • Kwantiteit boven kwaliteit gaat
  • Goedkoop beter is dan ‘duurkoop’

De Slow Movement brengt ode aan tijd, kwali-teit, diepgang en verbinding. Traagheid en onthaasten als remedie tegen een losgeslagen, hectische maatschappij. Ook binnen de reiswereld is deze beweging in volle opmars. Ze helpt gasten intenser genieten van de tijd, het gezelschap, en de plek waar ze zich bevinden. Als Europese slow travel pionier dompelt Slow Cabins® je onder in een nieuwe manier van reizen en vrijetijdsbesteding: anders, beter en trager.

Maak kennis met Slow Travel

OFF-GRID-TECHNOLOGIE ALS BONDGENOOT

Het unieke eco-design van Slow Cabins® helpt gasten optimaal verbinden met de natuur én elkaar. Binnenin de cabins zijn rust, low tech en digitaal minimalisme troef. Tegelijk beperken de zelfvoorzienende technologie en het circulair design van de cabin de impact op de omgeving.

Slow Cabins® kiest er dus bewust voor om de negatieve gevolgen voor mens, milieu en omgeving te minimaliseren, en de positieve impact op de fysieke en mentale weerbaarheid te maximaliseren. Groene off-grid technologie als bondgenoot om het anders te doen. Prikkelarme detox-faciliteiten voor optimale wellness en wellbeing.

Ontdek ons revolutionair eco-design

NATUUR BE-LEVEN

Stadsbewoners tonen vandaag een enorme belangstelling voor de natuur. Maar hoewel de natuur wonderen doet voor de weerbaarheid, zijn ze er steeds meer van losgekoppeld.

In een Slow Cabin vertoeven gasten een aantal dagen in verborgen, niet-kwetsbare natuur vlak bij huis. Ze ontsnappen er even aan de stadsdrukte en leren opnieuw leven op het ritme van de natuur. Bovendien dragen ze actief bij aan de (her)opbouw van de natuur. Zo plant Slow Cabins® voor elke boeking een nieuwe boom en investeren we jaarlijks in lokale natuurprojecten via ons Impact Fund.

Op die manier zorgen Slow Cabins® en zijn gasten voor een netto groene meerwaarde. Meer gasten zorgen voor meer natuur in plaats van andersom.

Onze visie op natuurbeleving

EEN POSITIEVE IMPACT

Slow Cabins® biedt een antwoord op enkele belangrijke maatschappelijke trends. Een concept met een toekomstvisie die unieke natuurbelevingen (mens) combineert met lokale natuuropbouw (natuur). Met onze community van gasten en partners willen we een positieve impact leveren op onze maatschappij.

De komende jaren zal Slow Cabins® zijn Europese voortrekkersrol in off-grid-innovaties en slow travel blijven versterken. Stay tuned …

Lees ons verhaal en ambitie

Hi,

Het spijt ons jullie te melden dat we tot nader order geen boekingen meer in Vlaanderen aanvaarden.

Dank voor jullie begrip.

Dit zal sluiten in 20 seconden