BOEK JE CABIN

Slow Cabins® is het antwoord van Xavier Leclair op meerdere belangrijke maatschappelijke trends zoals een gewijzigd consumentengedrag, ecologische levensstijl, nieuwe vakantiegewoonten en omgang met technologie. Gewoonten die COVID-19 sterk door elkaar schudt.

Al meerdere jaren is hij gefascineerd door innovatieve en circulaire businessmodels, lean startup management en impact gedreven ondernemen. Door zichzelf de voorbije jaren volledig onder te dompelen in de wereld van eco-concepten, de ervaringseconomie en de slow movement maakte hij in 2017 de sprong naar een purpose-driven ‘startup’ omgeving.

Slow Cabins® beoogt een bredere impact op het eco-sociale, in plaats van louter het financiële.

“ Misschien heeft onze samenleving 'Slowify' meer nodig dan Spotify. Natuur, tijd en aandacht voor elkaar zijn zowat het kostbaarste van onze snelle samenleving geworden. ”

— Xavier Leclair

Slow Cabins® wil de komende jaren haar Europese voortrekkersrol in off-grid-innovaties en slow travel blijven versterken. Zo gaat het bedrijf het aantal Belgische en Europese slow destinations en slow concepten nog verder uitbreiden.

Hi,

Het spijt ons jullie te melden dat we tot nader order geen boekingen meer in Vlaanderen aanvaarden. Achter de schermen zoeken we momenteel naar oplossingen om de toekomst van het Slow Cabins ® concept in Vlaanderen te garanderen.

Van zodra meer duidelijkheid zullen we hierover via de website communiceren.

Dank voor jullie begrip.

Dit zal sluiten in 20 seconden