Reserveren

Time For Two

Minimum 2 nachten (vanaf €155 per nacht)

Reserveer jouw slow cabin

Vertraag

Glamping 2.0 in zelfvoorzienende eco cabins

Ervaar

Romantisch overnachten in de natuur

Ontdek

Bijzondere slow destinations

Genieten van de stilte, rust en elkaar

Op een geheime plek, ver genoeg maar toch dicht bij jouw woonplaats, staat deze bijzondere Slow Cabin op je te wachten. Een zelfvoorzienend, romantisch huisje voor 2. Minimalistisch ingericht met natuurlijke materialen en grote glasramen om samen volledig op te gaan in de verbinding met elkaar en de omgeving. Stook de houtkachel aan en geniet van de gezellige warmte van je zelfgestookt houtvuurtje.

Verblijven in een Slow Cabin is glamping 2.0. Je vertoeft zorgeloos in een alleenstaande cabin met enkel bomen om je heen.

Everything you need and more for a good stay
cooking at the cabin
Reserveer jouw slow cabin

Wat onze gasten zeggen

testimonial 01
testimonial 02
testimonial 03
Review van: Ninette & Kristof

"Wat hebben wij genoten van ons verblijf in de Slow Cabin! Even vertragen en rustig meedeinen op de korte winterse dagen bij de gloed van het kampvuur ..."

Review van: Katrien & Charles

"Echt genoten van de prachtige omgeving en de rust (vooral van staren in het haardvuur - wat een luxe!). Wij zien een tweede ervaring zeker zitten!"

Review van: Jenna & Koen

"Wat een heerlijke ervaring! Een zalig gevoel om even te kunnen ontsnappen een de drukte (onze 2 kindjes hebben we voor de gelegenheid even thuis gelaten ...). We zijn benieuwd naar de Slow Cabins op andere locaties. Deze was alvast een grote aanrader!"

next ›

Reserveer jouw slow cabin