7 Redenen om vandaag een verblijf bij Slow Cabins te boeken

november 11, 2020

, , ,

Nood aan een weekendje weg? Wil je even de stad achterlaten? Ooit gedroomd om het off-grid leven te ervaren? We nemen het je niet kwalijk en we hebben het antwoord.

Met verschillende geheime off-grid locaties op minder dan twee uur rijden van de grote steden in de Benelux, is Slow Cabins ® je perfecte thuis in de natuur voor jou en je geliefden.

Elke reden is goed genoeg om even te ontsnappen naar Slow Cabins, maar dit is onze top zeven.

Verbinden met je geliefden

Of het nu je vrienden, je partner of je kinderen zijn, een Slow Cabins-ervaring is wat u zoekt. Ver weg van (over)prikkels en van de stress van het altijd bereikbaar zijn, selecteerde Slow Cabins® de mooiste, afgelegen locaties op maat voor de drukke, drukkere en drukste stedeling. Vind de rust in stilte en ervaar de voldoening van ononderbroken quality time.

Laat je creativiteit stromen

Het is een feit dat jezelf onderdompelen in de natuur je creativiteit een boost geeft, een effect dat je al na 12 uur begint te voelen! Ben je een schrijver, muzikant, architect, ondernemer, kunstenaar of iemand bent die de dingen gewoon vanuit een nieuw perspectief wil bekijken, zit je bij Slow Cabins® goed. Neem je gitaar, je dagboek, laptop, kunstbenodigdheden of wat je ook nodig hebt mee en ervaar de inspirerende kracht van natuur. 

Een unieke verrassing

Wie is de volgende persoon die je wilt verrassen? Of het nu voor de aankomende feestdagen is, een verjaardag of iets dat de moeite waard is om te vieren, je kunt er zeker van zijn dat je altijd scoort met een Slow Cabins voucher. Wie wil er nu geen uniek natuurweekendje weg? Ga naar onze voucherpagina en na aankoop ontvang je een digitale voucher waarmee je je cadeau zelf kan personaliseren.

Ervaar het leven off-grid

Heb je je ooit afgevraagd hoe je leven er off-grid zou uitzien? Hoe het voelt als water, elektriciteit en warmte worden geleverd door de natuur waarin je loopt? In een Slow Cabin wordt het water dat je gebruikt om te douchen geleverd door de regen en wordt het verwarmd door de kracht van de zon. De behaaglijke temperatuur van je cosy cabin komt van een kachel die u zelf heeft aangestoken. Ga slapen onder het licht van de sterren om wakker te worden in de zachte warmte van de ochtendzon. Tijdens je verblijf in Slow Cabins ervaart u de essentie van het leven op het tempo van de natuur.

Een hart voor natuur

Ben jij iemand die er niet alleen van houdt om de natuur ten volle te ervaren, maar ook iemand die graag wil helpen aan het herstel en het behoud ervan? Dan is een verblijf bij Slow Cabins wat je zoekt. Voor elke gemaakte boeking wordt er een nieuwe boom geplant en ons Impact Investment Fund ondersteunt lokale natuur initiatieven. Met de mogelijkheid om een ​​verblijf te boeken in onze off grid ecodesign cabins hebben we niet alleen een minimale negatieve impact op het milieu, we streven ook actief naar netto groene meerwaarde. Waar meer gasten naar meer natuur leiden in plaats van andersom.

Nieuwe locaties onderweg

In het zeldzame geval dat je al onze locaties al hebt ervaren, is deze iets voor u! In de komende twee maanden zullen we een heleboel nieuwe Cabins openen, sommige in de meest onverwachte omgevingen. Dus als je al een aantal van onze Slow Destinations hebt meegemaakt en graag meer en nieuwe verrassingen wilt, houd dan onze aankondigingen in de gaten en wees de eerste die onze best kept secrets ontdekt. 

Want wat ga je tegenwoordig nog meer doen?

Het is een rare tijd en we hebben geen idee hoe lang we zullen leven in een tijdperk van lockdowns en quarantaine. Maar dat betekent niet dat je jezelf helemaal moet opsluiten! Gelukkig zijn niet essentiële verplaatsingen voorlopig nog toegestaan, wat betekent dat je uit het huis en in de natuur kunt. Neem even een ​​pauze van Corona en laad op tijdens een coronaproof staycation met je eigen bubbel in enkele van de mooiste, onontdekte, natuurlijke pareltjes van België.

Klinken deze als muziek in je oren? Boek dan vandaag nog je verblijf of voucher! Je zult ons later dankbaar zijn.

Read more journals

SHARE THIS ARTICLE

If you enjoyed reading this story, why not share it?