Reserveren

Investeer

Help ons de natuur nog dichter bij jou te brengen, investeer mee!

Slow Cabins® heeft een bijzonder jaar achter de rug met een gemiddelde jaar-op-jaar omzetstijging van meer dan 165% met zelfs een verdriedubbeling van de omzet na de eerste lockdown. Intussen verwelkomden we meer dan 3.000 gasten en gingen we in 3 jaar tijd in een recordtempo van 3 naar een tiental cabins. Elke 3 maanden openen we nu gemiddeld 2 nieuwe cabins die weken op voorhand volgeboekt zitten.

We zijn onze community dan ook zeer dankbaar voor de voortdurende steun, talloze tips en constructieve feedback die we door de jaren heen hebben mogen ontvangen. Nu willen we nog meer doen om de Slow Cabins ervaring verder uit te breiden. Anders, trager en beter.

Maar daarvoor hebben we je hulp nodig!

We willen ten minste 4 nieuwe, volledig zelfvoorzienende, eco design cabins bouwen. Hiervoor zijn we op zoek naar minstens €500.000 via crowd en win-win leningen.

Samen met je hulp, hopen we de volgende zaken te realiseren:

 • Meer unieke natuurbelevingen dicht bij huis
 • Meer lokale natuurontwikkeling
 • Meer betekenisvolle lokale reiservaringen


Via WinWinner kan je investeren vanaf 500 € met een jaarlijks netto rendement tot 5,5%.

Naast de aantrekkelijke financiële en fiscale voordelen (zoals 40% staatsgarantie), voorzien we ook tal van verrassende natuurbelevingen volledig in lijn met de Slow Cabins filosofie:

Alle ambassadeurs zullen ook worden uitgenodigd om te genieten van een exclusieve cabin BBQ met het team samen met een lokale boomplantactie.

 • Wil jij ook wakker worden met natuur in plaats van notificaties?
 • Wil je mee investeren in een ambitieuze Vlaamse scale up waarin je gelooft?
 • Ben je ook op zoek naar een oplossing voor je spaargeld dat niets meer oplevert?

Jij kan hét verschil maken door ambassadeur en/of investeerder te worden. Teken je bovendien in voor 15/07/2021 geniet je bovendien van een vrijstelling van voorheffing op je jaarlijks rendement omdat je investeert in een bedrijf dat minder dan 4 jaar oud is! 

Aarzel dus niet en laat je gegevens achter  voor meer info.

  Contacteer Slow Cabins

  Slow Cabins offices:
  Ringlaan 17/A,
  2960 Brecht
  België


  Phone:
  +32 3 302 42 30

  Email:
  invest@slowcabins.com