BOEK JE CABIN

INVESTEER IN EEN SLOW CABIN

Help Slow Cabins® groeien en de natuur meer bloeien! Word eigenaar van een Slow Cabin.

Hou je van ons concept en wil je bijdragen aan de duurzame ontwikkeling en uitrol van Slow Cabins® in Europa?

Vanaf nu kan je eigenaar worden van je eigen Slow Cabin. Met een sale-and-leaseback formule verkopen wij één van onze Slow Cabins aan jou, om deze dan onmiddellijk terug te huren. Jij wordt eigenaar van een Slow Cabin waar wij gasten blijven ontvangen. In ruil voor je investering krijg je een vast en variabel rendement, mag je jaarlijks enkele keren gratis verblijven, en blijf je natuurlijk beschikken over de stijgende restwaarde van je Slow Cabin (die een geschatte levensduur heeft van minstens 40 jaar). Na de basistermijn ben je vrij om te doen met de Slow Cabin wat je wil.

Ambitie

Na het overweldigende succes van onze twee crowdlending-campagnes in 2021 en 2022 (waarvoor dank aan de 232 investeerders), openden we ondertussen 25 cabins in Vlaanderen en Ierland. Nederland staat als derde land op de agenda voor later dit jaar.

In vijf jaar tijd groeiden we uit van lean start-up naar ambitieuze scale-up met Europese groeiambitie. Slow Cabins mocht al meer dan 8.000 tevreden gasten ontvangen in onze vernieuwende off-grid cabins om de impact op de omgeving zo klein mogelijk te houden.

We zijn klaar voor een nieuwe groeispurt. Deze keer willen we nog verder gaan. We willen niet alleen dubbel zoveel nieuwe cabins plaatsen in binnen- en buitenland, maar ook nog actiever investeren in de heropbouw van natuur en biodiversiteit rond onze cabins. Op die manier laten we de lokale natuur beter achter dan hoe we ze aantroffen en bieden we onder meer landbouwers een bijkomend, groen en innovatief verdienmodel aan. Zo dragen ook wij ons steentje bij in de broodnodige transitie van onze landbouwpartners naar natuur-inclusiever ondernemen. 

Wie gelooft in Slow Cabins, gelooft in traag en duurzaam reizen, zelfvoorzienende technologieën en de kracht van lokale natuur.

What’s in it for you?

Elke Slow Cabin wordt gebouwd met behulp van duurzame en lokale materialen, is volledig ingericht en is 100% off-grid dankzij efficiënte zonnepanelen, een hoogtechnologische batterij en watervoorzieningen.

Wij verkopen verschillende types Slow Cabins met prijzen die variëren tussen de 75.000 en 175.000 euro, afhankelijk van het model en bouwjaar. In ruil daarvoor krijg je een rendement die kan oplopen tot meer dan 7% en bestaat uit:

 • een vast deel
 • een variabel deel gebaseerd op de bezettingsgraad
 • meerdere verblijven per jaar in je eigen Slow Cabin of naar keuze voor jou en/of vrienden en familie

Na de basistermijn van de sale-and-leaseaback ben je vrij om te doen met de Slow Cabin wat je zelf wil.

Ben je geïnteresseerd om meer te weten te komen? Laat hieronder je gegevens na voor meer informatie over onze sale-and-leasebackformule. We nemen vervolgens persoonlijk contact met jou om je te begeleiden doorheen het proces.

  Contacteer Slow Cabins

  Slow Cabins offices:
  Ringlaan 17/A,
  2960 Brecht
  België


  Phone:
  +32 3 302 42 30

  Email:
  invest@slowcabins.com

  Hi,

  Het spijt ons jullie te melden dat we tot nader order geen boekingen meer in Vlaanderen aanvaarden.

  Dank voor jullie begrip.

  Dit zal sluiten in 20 seconden