Begin het nieuwe jaar met meer tijd voor jezelf. Met de kortingscode SLOW23 geniet je van 20% korting op elk verblijf in januari of februari.

BOEK JE CABIN

Investeer

Help Slow Cabins groeien en de natuur meer bloeien! Investeer jij mee?

Wil jij hét verschil maken door ambassadeur en/of investeerder van Slow Cabins te worden? Laat hieronder je gegevens achter voor meer informatie over onze nieuwste crowdlendingcampagne van 2022. We nemen vervolgens persoonlijk met jou contact op om je op maat te begeleiden doorheen het WinWinner-crowdlending proces.

  Ons verhaal

  Yes! Na het overweldigende succes van onze eerste crowdlendingcampagne in 2021 (waarvoor duizend maal dank aan de 128 (!) crowdinvesteerders) openden we afgelopen jaar maar liefst 11 nieuwe cabins. En dat niet alleen in Vlaanderen, maar ook in de overweldigende natuur van Ierland vind je sinds deze zomer onze eerste ecodesign cabins terug. Nederland staat als derde land op de agenda voor later dit jaar. 

  In vijf jaar tijd groeiden we uit van ‘lean start-up’ naar een ambitieuze scale-up met Europese groeiambitie, meer dan 5000 tevreden gasten en vernieuwende off-grid technologieën om onze impact op de omgeving zo klein mogelijk te houden.

  Slow Cabins is klaar voor een tweede groeispurt. Met een nieuwe crowdfundingcampagne willen we deze keer nog verder gaan. We willen niet alleen dubbel zoveel nieuwe cabins plaatsen in binnen- en buitenland, maar ook nog actiever investeren in de heropbouw van natuur en biodiversiteit rond onze cabins. Op die manier willen we de lokale natuur beter achterlaten dan hoe we ze aantroffen en bieden we onder meer landbouwers een bijkomend, groen en innovatief verdienmodel aan. Zo dragen ook wij ons steentje bij in de broodnodige transitie van onze landbouwpartners naar natuurinclusiever ondernemen. 

  Wie gelooft in Slow Cabins, gelooft in traag en duurzaam reizen, off-grid technologie en de kracht van lokale natuur.

  Maar daarvoor hebben we jouw hulp nodig!

  Via crowd- en winwin-leningen zijn we op zoek naar 600.000 euro om te groeien en de natuur te laten bloeien.

  Wat willen we daar concreet mee doen?

  • Meer cabins ontwerpen en plaatsen op nieuwe slow destinations in België, Ierland én Nederland
  • Off-grid-technologieën en IoT-systemen verder optimaliseren, inclusief metingen van onze operaties op natuur en omgeving
  • Actief investeren in heropbouw van lokale natuur en biodiversiteit rond onze cabins

  Via het Vlaamse WinWinner-platform kan je tot midden oktober 2022 in crowdleningen en/of winwinleningen investeren vanaf €500 tot een jaarlijks bruto rendement van 6,5%. Naast de aantrekkelijke financiële en fiscale voordelen (zoals 30% staatsgarantie voor winwinleningen), voorzien we ook tal van verrassende natuurbelevingen volledig in lijn met de Slow Cabins filosofie.

  Lees hier over onze nieuwste campagne in ‘De Tijd’

  Klik hier voor voor meer gedetailleerde verschillen in kenmerken en rendementen tussen winwin- en crowdleningen.

  Contacteer Slow Cabins

  Slow Cabins offices:
  Ringlaan 17/A,
  2960 Brecht
  België


  Phone:
  +32 3 302 42 30

  Email:
  invest@slowcabins.com