Help Slow Cabins® groeien

Help ons de natuur nog dichter tot bij jou te brengen!

Investeer mee! 

Volg het voorbeeld van meer dan 120 investeerders (zie artikel de Tijd), Help Slow Cabins groeien en kies voor Win-Win. Slow Cabins bouwt en verhuurt zelfvoorzienende Ecodesign cabins op bijzondere plekken in de natuur en heeft jouw hulp nodig.

Om nieuwe cabins te blijven bouwen bieden we je de meest fiscaal voordelige investering om je slapend spaargeld te laten opbrengen.

Wees gerust met 40%(!) staatsgarantie op je investering, 2.5% belastingkrediet, een aantrekkelijk rendement en tal van verassende voordelen helemaal in lijn met de Slow Cabins filosofie.

 

Slow Cabins® heeft een bijzonder jaar achter de rug met een gemiddelde jaar-op-jaar omzetstijging van meer dan 165% met zelfs een verdriedubbeling van de omzet na de eerste lockdown. Intussen verwelkomden we meer dan 3.000 gasten en gingen we in 3 jaar tijd in een recordtempo van 3 naar een tiental cabins. Elke 3 maanden openen we nu gemiddeld 2 nieuwe cabins die weken op voorhand volgeboekt zitten.

We zijn onze community dan ook zeer dankbaar voor de voortdurende steun, talloze tips en constructieve feedback die we door de jaren heen hebben mogen ontvangen. Nu willen we nog meer doen om de Slow Cabins ervaring verder uit te breiden.

Anders, trager en beter.

Maar daarvoor hebben we je hulp nodig!

We willen nieuwe, volledig zelfvoorzienende, eco design cabins blijven bouwen. Hiervoor doen sluiten we met mensen als jij win-win leningen af. Afgelopen zomer slaagden we er al in om meer dan €700 000 euro aan win win leningen af te sluiten, zowel in samenwerking met win winner als op eigen kracht. 

Samen met jouw hulp, willen we de volgende zaken blijven realiseren:

 • Meer unieke natuurbelevingen dicht bij huis
 • Meer lokale natuurontwikkeling
 • Meer betekenisvolle lokale reiservaringen

Via Win-win leningen kan je investeren voor bedragen tot en met € 75 000 met 40%(!) staatsgarantie op je investering, 2.5% belastingkrediet, én een aantrekkelijk rendement.

Naast de aantrekkelijke financiële en fiscale voordelen, voorzien we ook tal van verrassende natuurbelevingen volledig in lijn met de Slow Cabins filosofie:

Alle ambassadeurs zullen ook worden uitgenodigd om te genieten van een exclusieve cabin BBQ met het team samen met een lokale boomplantactie.

  • Wil jij ook wakker worden met natuur in plaats van notificaties?
  • Wil je mee investeren in een ambitieuze Vlaamse scale up waarin je gelooft?
  • Ben je ook op zoek naar een oplossing voor je spaargeld dat niets meer oplevert?

Jij kan hét verschil maken door ambassadeur en/of investeerder te worden.

Meer weten?

laat je gegevens achter en we komen snel bij je terug.

   

   

  Contact

  Kasteel Boekenberg,
  Gouverneur Holvoetlaan 28,
  2100 Antwerpen
  België

  Email:
  invest@slowcabins.com

  Social Media