Antwerpen – Noorderkempen

Bos
Fietsen
Wandelen

Boek jouw natuurbeleving

Hier word je wakker met de zon op het raam, de geur van ontwakend groen en het magische schouwspel van zingende vogels. Deze cabin staat aan de rand van een uitgestrekt natuurpark. Ook de Kalmthoutse Heide, een van de oudste en grootste natuurreservaten in Vlaanderen, ligt niet ver weg. Dit natuurreservaat is een zeldzaam overblijfsel van het ooit uitgestrekte Europese heidelandschap. De rijke en zeldzame fauna en flora ontdek je via tal van prachtige wandel- en fietsroutes. Verder houden De Kempen heel wat verborgen parels schuil, zoals kasteeltochten, mysterieroutes vol volksverhalen en historische smokkelpaden tot over de grens.

Image

Geen andere cabins in de buurt

Image

Ontbijtopties bij lokale partners

Image

Huisdieren welkom

Image

2 gasten

perk

Queen sized bed

Word wakker met de opkomende zon, lees een goed boek of geniet van een heerlijk ontbijt op bed.
perk

Houtkachel

Warm je op aan het vuur terwijl je wegdroomt bij het getokkel van de regen op het dak.
perk

Volledig uitgeruste keuken

Bereid je favoriete maaltijd, warm drankje of aperitief en zet je gezellig samen aan tafel.
perk

Vuurschaal

Start of eindig de dag met een knetterend vuur in de frisse buitenlucht en geniet van een heerlijke barbecue.
perk

Badkamer

Maak gebruik van het ecologisch droogtoilet en de warme douche in de volledige uitgeruste badkamer.

Meer over deze locatie ...

ONTBIJTMANDEN VAN SMAK

Geniet van een heerlijk, gezond en 100% lokaal ontbijt tijdens je verblijf. We slaan daarvoor de handen in elkaar met Annelien en Martijn van SMAK. Zij zijn dol op moestuinieren in hun eigen tuin en vullen dan ook de lekkerste ontbijtmanden met producten uit eigen huis en tuin. Van huisgemaakte granola en confituur tot vers appelsap, fruit en zelfgebakken brood. De verpakkingen zijn 100% herbruikbaar.

Exact twee weken voor je verblijf ontvang je een brochure met alle informatie over hoe je jouw ontbijt kan bestellen.

CABIN IN THE FIELDS

+/- 28 KM VAN ANTWERPEN, 38 KM VAN BREDA

Helemaal alleen, op een verborgen plek tussen weidse velden en bossen, staat jouw Slow Cabin. Je slaapt tussen vossen, reetjes en zeldzame vogels. Na een uitgebreid ontbijt kan je de vele natuurparken in de omgeving ontdekken. Wandel of fiets door het Marum, verdwaal in de Kalmthoutse heide of ontdek de uitkijktoren van natuurreservaat De Maatjes die uitkijkt over het indrukwekkende moeraslandschap. ‘S avonds ontspan je bij een vuur terwijl de zon ondergaat in de velden.

SLOW COOK IN HET MIDDEN VAN DE NATUUR

OP EEN OPEN VUUR

Zet de klok op pauze en laat je meeslepen door de eenvoud en authenticiteit van ‘slow and outdoor cooking’. De vuurschaal met grillplaat aan je cabin biedt de perfecte setting om jouw favoriete gerecht klaar te maken. Geniet van elkaars gezelschap en ontdek hoe vuur en voedsel samensmelten tot een culinaire belevenis.

Slow Cabins gelooft in de kracht van lokaal en seizoensgebonden eten. Dankzij een bezoek aan een van de nabijgelegen boerderijen of lokale markten geniet je van verse en kwalitatieve ingrediënten. Een lekker stukje vlees, gegrilde groenten of zelfs pannenkoeken en een brood: ‘slow cooking’ brengt een ongeëvenaarde smaakbeleving naar je bord.

 

 

IT’S IN THE LITTLE THINGS

Niets zo fijn als je laten meeslepen door een goed boek of simpel maar fijn gezelschapsspel. In de cabin vind je boeken, spelletjes en interactieve kaartensets vol interessante vragen terug. Je komt net terug van een heerlijke wandeling, trekt je schoenen uit en ploft neer op het bed of in het gras. Tijd om tot rust te komen en te genieten van de kleine dingen. Ben je een schrijver? Tekenaar? Fotograaf? Muzikant? In en rond de cabin vind je inspiratie op plekken waar je het niet verwacht. Laat je creativiteit de vrije loop en vooral: geniet ervan.

 

GET LOST IN A STARRY SKY

Eindig je dag aan een kampvuur onder 1001 sterren. Jouw cabin ligt in de natuur, waar je de meest indrukwekkende sterrenhemels vindt. Bij aankomst krijg je een stapel brandhout, een welkomstdrankje en hapje voor een heerlijke avond sterrenkijken. Ga op zoek naar de Grote Beer, vallende sterren, satellieten en wie weet wordt zelfs de Melkweg zichtbaar …

 

Hi,

Het spijt ons jullie te melden dat we tot nader order geen boekingen meer in Vlaanderen aanvaarden.

Dank voor jullie begrip.

Dit zal sluiten in 20 seconden